Over

Hoi!

Wat heerlijk dat je hier bent beland! Mijn naam is Rosa en dit is mijn blog over persoonlijke ontwikkeling en BEWUST leven. Je leest veel over mijn eigen ervaringen en taboes zoals seks en in therapie zitten. Maar ik geef je ook praktische tips over bijvoorbeeld hoe word je gelukkig, wat te doen tegen eenzaamheid en hoe kun je nieuwe vriendschappen aangaan.

Hoe fijn is het om elkaar een beetje te helpen op weg naar geluk!?

Verder ben ik fotograaf. Mijn portfolio vind je dus ook in het menu en daarin staat ook alle info over het boeken van een shoot. Waar ik je graag bij help is ZICHTBAARHEID. Of je nou je bedrijf op de kaart wilt zetten of gewoon een paar mooie foto’s wilt hebben van jezelf. Ik help je met durven, je comfortabel voelen voor de lens en jouw beeld zo sterk mogelijk neer te zetten.

Samen met mijn liefde René woon ik in een heerlijk appartement waar ik graag de dingen overhoop haal. Uit mijn chaos ontstaat kunst! Tenminste, dat vind ik. Vandaar dat je op mijn Instagram ook terecht kunt voor wat DIY interieur.

Hopelijk kom je vaker langs en kan ik je waar nodig inspireren!

Liefs,

Rosa

Mijn verhalen zijn persoonlijk en gaan over dingen die ik zelf meemaak en ervaar. Vergeet nooit dat iedereen zijn eigen waarheid heeft en dat er aan elk verhaal verschillende kanten zitten. Alleen maar liefde!