Portfolio

Portret, sfeer en bedrijfs fotografie.

Welkom bij mijn portfolio! Naast schrijven over bewustzijn ben ik fotograaf. Zichtbaarheid is een thema waar ik je met liefde mee help door middel van het maken van goeie foto’s!

Stuur me een berichtje via Instagram of mail naar rcvanlenten@hotmail.nl voor vragen en het boeken van een fotoshoot.

Bedrijfsfotografie

Maak jouw bedrijf zichtbaar!

De bedrijfsshoot voor mijn eigen René van René van Huis Coaching is een schoolvoorbeeld van hoe professionele foto’s jouw bedrijf in één keer op de kaart kunnen zetten. Ik kijk met je naar kleuren en styling, zodat je de juiste sfeer kunt neerzetten en je jouw website en socials kunt vullen met een compleet beeld van wat jouw bedrijf mag uitstralen.

Portretfotografie

Een fotoshoot doen is echt ontzettend leuk! We gaan basically gewoon mooie foto’s van je maken en ik help je met brainstormen over de aankleding! Houd je het simpel en ga je voor een klassiek portret voor LinkedIn? Of ga je creatief en trek je je meest uitgesproken kleding uit de kast voor een fashion shoot?

Wat je ook kiest, houd je niet in! Want laat me je één ding vertellen. Je hoeft niet fotogeniek of ervaren te zijn om mooi op de foto te kunnen staan. Je hoeft je enkel comfortabel te voelen. Makkie, want daar zorg ik voor!

Product fotografie

Wil je jouw producten sfeervol in beeld brengen? Ik regel het voor je! Je kunt de boel zelfs helemaal uit handen geven als je wilt. Kijk hieronder naar de twee voorbeeld shoots en boek een shoot!

Shoot – Carla Couture sjaals

De prachtige collectie sjaals van Carla Couture.

Vastgelegd in haar eigen atelier met gebruik van natuurlijk licht. Ik heb mezelf als model gebruikt voor deze shoot. Dat vind ik meestal geen enkel probleem.

Shoot – Talentenspel kaarten

Sfeerfoto’s voor Bureau WonderWell – coaching en training. De Talentenspel kaarten worden ingezet tijdens de coaching. De foto’s ervan worden gebruikt als huisstijl, op de website en op socials!

Een fotoshoot als deze is ideaal voor bedrijven die een herkenbare huisstijl missen!

De foto’s zijn genomen in natuurlijk licht en hebben een mystieke uitstraling.

Horeca

Hier vind je een paar van mijn horeca foto’s gemaakt voor de Foodhall in Arnhem. Ben je op zoek naar een fotograaf die mooie sfeerbeelden maakt van jouw horecazaak? Stuur me een berichtje!

!!!Zolang de strenge Corona maatregelen gelden voor de horeca zijn mijn prijsjes zacht!!!